Akşehirspor fena dağıttı

Akşehirspor fena dağıttı
Geçtiğimiz yıllarda Sarayönü Belediyespor'u bir hayli zorlayan Akşehirspor, bu sezon dibi gördü. Önceki yıllara nazaran hiç olmadığı kadar kötü olan Akşehirspor, maddi imkanlar yönünden de büyük sıkıntılar yaşadı. Lige...

Geçtiğimiz yıllarda Sarayönü Belediyespor'u bir hayli zorlayan Akşehirspor, bu sezon dibi gördü. Önceki yıllara nazaran hiç olmadığı kadar kötü olan Akşehirspor, maddi imkanlar yönünden de büyük sıkıntılar yaşadı. Lige tutunabilmek adına devre arası birçok transfer yapan Akşehirspor, buna rağmen hiçbir varlık gösteremedi. Yönetim boşluğu ve mali kriz nedeniyle büyük bir çöküş yaşayan Akşehirspor'da, hafta içerisinde oyuncular da takımdan ayrılma kararı aldı. Toplam 12 oyuncu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, verilen sözlerin yerine getirilmediğini, uzun süredir ödeme yapılmadığını öne sürerek takımı bıraktıklarını duyurdu. Akşehirspor tesislerinden ayrılarak memleketlerine dönen oyuncular, baraj maçı oynaması kesinleşen takımı, daha büyük bir sıkıntıyla karşı karşıya bıraktı.

Sarayönü Belediyespor'a her sezon elinden gelen tüm çirkinlikleri yapan, Konya takımı olmasına rağmen Sarayönü Belediyespor'un rakiplerini dost edinen Akşehirspor, bu gelişmelerin ardından ligden düşmeye bir adım daha yaklaştı.

Akşehirspor bu hafta oynanan karşılaşmaya mecburen genç oyunculardan kurulu bir takımla çıkarken, 8-1 yenilerek ağır bir hezimete uğradı. Kırmızı beyazlıların lig tamamlandıktan sonra baraj maçları için nasıl bir çözüm bulacakları merak konusu oldu. İyi takımların Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilmek için büyük mücadeleler sarf ettiği Süper Amatör Lig'de, Akşehirspor'un içerisinde bulunduğu bu durum ligi ikinci bitirecek takım için işlerin daha kolay olması anlamına geliyor. Akşehirspor'un, takımı terk eden oyuncuları geri döndürememesi durumunda, baraj maçında yenilerek küme düşeceğine kesin gözüyle bakılıyor.