Akşehir'in rakibi Selçukspor

Akşehir'in rakibi Selçukspor
Uçurumun kenarında olan Akşehirspor'un play-out karşılaşmasında mücadele edeceği takım belli oldu. Süper Amatör Lig'de zirveye oynayan Selçukspor, 4-0 kazanmasına karşın Ereğlispor un da kazanmasıyla ligi ikinci sırada tamamladı....

Uçurumun kenarında olan Akşehirspor'un play-out karşılaşmasında mücadele edeceği takım belli oldu. Süper Amatör Lig'de zirveye oynayan Selçukspor, 4-0 kazanmasına karşın Ereğlispor un da kazanmasıyla ligi ikinci sırada tamamladı. Bu sonuçla referandumdan sonra oynanacak play-out karşılaşmasında Akşehirspor'un rakibi Selçukspor oldu.

Süper Grup ta şampiyonluk mücadelesi veren Selçukspor, normal sezonun son haftasında Kulu Belediyespor ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Selçukspor, Ereğlispor un puan kaybetmemesiyle ligi ikinci sırada tamamladı. Hakan Ünal ın öğrencileri, Akşehirspor ile tarafsız sahada play-out maçı oynayacak. Bu maçı kazanacak takım Bölgesel Amatör Lig e yer alacak.

Geçtiğimiz yıl yine play-out karşılaşmasında Selçukspor ile karşılaşan Akşehirspor, rakibini 3-0 mağlup etmişti. Bu yıl daha güçlü bir takım kuran Selçukspor'un alacağı sonuç merakla bekleniyor.