Ak Partide vefa programı

Ak Partide vefa programı
AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kuruluşundan Günümüze İlçe Başkanları Buluşması" programında bugüne kadar Konya'da görev yapan ilçe başkanları bir araya geldi. İlçe Başkanlarına Recep Tayyip Erdoğan...

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Kuruluşundan Günümüze İlçe Başkanları Buluşması" programında bugüne kadar Konya'da görev yapan ilçe başkanları bir araya geldi. İlçe Başkanlarına Recep Tayyip Erdoğan imzalı teşekkür mektubu takdim edildi.

Programa Sarayönü’nden Kazım Demir, Rıza Demir, Şükrü Tınas ve Adnan Tayyiboğlu katıldı.

2001 yılından günümüze Konya’nın 31 ilçesinde görev yapmış ilçe başkanları, AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa programında buluştu. Kuruluşundan günümüze ilçe başkanları programında, ilçe başkanlarına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı teşekkür mektupları takdim edildi.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti olarak 18 yılda çok büyük işlere imza attıklarını ifade ederek, “Geriye dönüp şöyle bir baktığımızda 2001 yılında arkadaşlarımız zor şartlarda teşkilatları kurmak için çok büyük çaba sarf etmişlerdi. Aradan geçen zaman diliminde ahirete uğurladığımız kıymetli ilçe başkanlarımız da oldu.” dedi.