Ak Parti’de danışma meclisi toplantısı

Ak Parti’de danışma meclisi toplantısı
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından 73’ncü ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın projelerinden övgüyle...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanlığı tarafından 73’ncü ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Belediye Başkanı Nafiz Solak’ın projelerinden övgüyle bahsederek, geçmişte Sarayönü ölçeğinde bir ilçe için hayal olan projelerin bir bir hayata geçirildiğini söyledi. Toplantıda Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projelerini anlattı.

Sarayönü Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından 73’üncü ilçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Sarayönü Koordinatörü, Belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile mahalle başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Teşkilat çalışmalarının görüşüldüğü toplantıda, Sarayönü’nün projeleri ve sorunları masaya yatırıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgi verirken, Belediye Başkanı Nafiz Solak, devam eden ve hayata geçecek olan projeler hakkında bilgi sundu. Ülke, il ve ilçe meseleleri ile ilgili değerlendirmelerin ardından teşkilat mensuplarının soruları cevaplandı.

Bizim davamız adanmışlık ister

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yaşan Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, yaptığı konuşmada, “AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. Bizler büyük bir davanın neferleri olarak buradayız. Türkiye binlerce yıllık tarihin son halkası ise, AK Parti de bugünkü davasının temsilcisidir. Bu durum sorumluluğumuzu daha da arttırıyor. AK Parti'de siyaset yapmak demek, bu sorumluluğu üstlenmeye talip olmak demektir. AK Parti bugüne gününün 24 saatini bu davaya adayanların gayretleriyle geldi. Bizlerde aynı anlayışla çalışmamız gerekiyor. Bugün başka yarın bir başka olmamalıyız. Bunu yapanları geçmişte de gördük, halende görüyoruz.

Bu kutlu çatının altında fitne ateşinin yakılmasına kesinlikle rıza göstermeyeceğiz. Okcular tepesini boş bırakmayacak, sorumluluğumuzun ve taşıdığımız ağır yükün bilinciyle mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizim için esas olan Allahın rızasıdır. Milletin rızası ve hayır duasıdır. Bizim için asıl olan milletimizin ne dediği bizden neyi beklediğidir.” dedi.

Hizmetler hız kesmiyor

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ise ilçede yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi verdi. İlçenin her bölgesinde bir yatırım hamlesi gerçekleştirdiklerini anlatan Solak, “Araç filomuzun tamamına yakınını yeniledik. Beşgöz’de temizlik çalışmaları tamamlandı. Ahşap ofis ambarını bilgi ve beceri atölyelerine dönüştüreceğiz. GES projemiz ihale aşamasında. Çarşımız için bir dönüşüm projesi hazırladık. Otogarımızın olduğu alana bir arasta yapmayı planlıyoruz. Projelerimiz arasında üretiyorum kazanıyorum adı altında doğal ürünler satış mağazası bulunuyor.” ifadelerini kullandı.

Hizmette nereden nerelere geldik

Son olarak kürsüye gelen Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ise konuşmasında, “Belediye başkanımızı burada tebrik ediyorum. Yeni bir seçimden çıkmasına rağmen yeni seçime girecekmiş gibi projeleri peş peşe sıralıyor. Başkanımız projelerini anlatırken, Sarayönü’nün, Konya’nın Türkiye’nin nerelerden nerelere geldiğini gözümün önüne getirdim. Başkanımızın anlattığı projeler daha önceki dönemlerde Sarayönü potansiyelinde bir ilçe için hayaldi ama bugün tek tek yapılıyor. Artık Sarayönü’nün metropol ilçelerden hiçbir farkı kalmadı. Selçuklu Belediyesi neyse Sarayönü Belediyesi’de o.” şeklinde konuştu.

Etiketler :