AK Parti Heyetinden Koçaş'a tebrik ziyareti

AK Parti Heyetinden Koçaş'a tebrik ziyareti
AK Parti heyeti Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu sonucu tekrar başkanlığa seçilen Hasan Koçaş'a tebrik ziyaretinde bulundu.AK Parti Konya Milletvekili Sarayönülü hemşehrimiz Hüsniye Erdoğan beraberindeki heyette...

AK Parti heyeti Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kurulu sonucu tekrar başkanlığa seçilen Hasan Koçaş'a tebrik ziyaretinde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Sarayönülü hemşehrimiz Hüsniye Erdoğan beraberindeki heyette Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Ceylan ve bir grup yönetim kurulu üyesi yer aldı.

Esnaf Odası seçimlerinin hayırlı olması temennisiyle Hasan Koçaş'a tebriklerini ileten Erdoğan genel kurula gelen vatandaşlarla da bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son yıllarda Sarayönü'nde önemli yatırımların yapıldığının altını çizen Erdoğan; "İlçemizde Belediye Başkanımız Nafiz Bey'in talepleri, projeleri ve çalışmalarıyla önemli hizmetlere imzalar atıldı. 2 nci ve 3 üncü etap TOKİ konutları ilçemize kazandırılmasının yanı sıra özellikle ilçemizin doğalgaza kavuşmasıyla vatandaşlarımızın refah seviyesi yükseldi.

Yakında Ladik Mahallemize de dağıtılacak olan doğalgaz için diğer bölgelerden de abone olunması ve talepte bulunulması çok önemli" dedi.

Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgi almak istediğini belirten bir vatandaş sorusunu yanıtlayan Erdoğan; "Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından OSB ile ilgili olumsuz hiçbir durum söz konusu değil. Belediye başkanımız konuyu yakından takip ediyor. İnşallah yapılması gereken bazı prosedürleri tamamlayarak OSB'ni ilçemize kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Etiketler :