Ak Gençlikte Turan dönemi

Ak Gençlikte Turan dönemi
Ak Parti Sarayönü İlçe yönetiminin değişmesinin ardından, Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları’na da Ali Osman Turan atandı. Hafta içerisinde göreve gelen Turan, üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu noktada...

Ak Parti Sarayönü İlçe yönetiminin değişmesinin ardından, Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları’na da Ali Osman Turan atandı. Hafta içerisinde göreve gelen Turan, üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu noktada gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

26 mahallesiyle bütün Sarayönü gençliğini kucaklayacaklarını kaydeden Ali Osman Turan, yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta Konya il başkanlığına mülakata çağrıldık. Yapılan mülakat neticesinde Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bundan sonraki süreçte ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri olarak 26 mahallemizde topyekün kalkınmış bir Sarayönü hedefiyle Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 hedeflerine doğru el ele gönül gönüle mücadele ederek yürüyeceğiz. Allah bu yolda bizi utandırmasın.” dedi.