Ak Gençlikte Kurşuncu dönemi

Ak Gençlikte Kurşuncu dönemi
Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları'nda geçtiğimiz haftalarda istifa eden Yasin Kaya'nın yerine Ahmet Fatih Kurşuncu atandı. Hafta içerisinde göreve gelen Kurşuncu, üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu noktada...

Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları'nda geçtiğimiz haftalarda istifa eden Yasin Kaya'nın yerine Ahmet Fatih Kurşuncu atandı. Hafta içerisinde göreve gelen Kurşuncu, üstlendikleri sorumluluğun bilincinde olduklarını ve bu noktada gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

26 mahallesiyle bütün Sarayönü gençliğini kucaklayacaklarını kaydeden Ahmet Fatih Kurşuncu, yaptığı açıklamada, "18 Şubat'ta beş dava arkadaşımla birlikte Konya il başkanlığına mülakata çağrıldık. Yapılan mülakat neticesinde 19 Şubat tarihinde Ak Parti Sarayönü Gençlik Kolları Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bundan sonraki süreçte ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri olarak 26 mahallemizde topyekün kalkınmış bir Sarayönü hedefiyle Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği 2023 hedeflerine doğru el ele gönül gönüle mücadele ederek yürüyeceğiz. Seçim sürecinde sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan Belediye Başkanı Adayımız Nafiz Solak beyin sandıkta en güzel sonucu alabilmesi için gece gündüz koşacağız. Allah bu yolda bizi utandırmasın." dedi.