Ahilik haftası kutlandı

Ahilik haftası kutlandı
Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, Sarayönülü esnafların ahilik haftasını kutladı.Kutlamalar kapsamında Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak,...

Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından gerçekleştirilen organizasyonla, Sarayönülü esnafların ahilik haftasını kutladı.

Kutlamalar kapsamında Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu üyeleri, esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. Ziyaretler esnasında esnaflara hediyeler takdim edildi.

Ayrıca Ahilik haftası kapsamında Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, Kaymakam Tarık Bahadır ve Belediye Başkanı Nafiz Solak'a teşekkür ederek hediye sundu. Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, aynı kutlama organizasyonunun gelecek hafta içerisinde Ladik mahallesinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Ahilik Haftasıyla ilgili açıklamada bulunan Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş, ahiliğin anlam ve öneminden bahsetti. Koçaş, "Ahilik, insanların işlerini, içten gönülden ve güler yüzle yapmak, müşteri memnuniyeti adına güler yüzünü insanlardan esirgememektir" dedi.

Ahiliğin, asırlardır süregelen bir Türk geleneği olduğunu ifade eden Koçaş, "Esnaf ve sanatkarlar toplumumuzun çimentosu, omurgası ve temel taşıdır. Ahilikte iyilik var, cömertlik var, yardımseverlik var. Kaliteyi düşürmemek, müşteriyi aldatmamak, haksız rekabet etmemek var. Bu özellikler aslında Türk milletinin özünde olan özellikleridir" şeklinde konuştu.