Afrin şehitlerine saygı duruşu

Afrin şehitlerine saygı duruşu
Sarayönü Belediyespor-Gölhisarspor karşılaşması öncesi Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş...

Sarayönü Belediyespor-Gölhisarspor karşılaşması öncesi Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlerimiz anısına saygı duruşunda bulunuldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralılara ise acil şifa dilendi.

Hafta içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, " Afrin'deki Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında görevleri sırasında şehit olan kahraman askerlerimiz anısına; 2-5 Mart 2018 tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel futbol müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacak.

Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2, 3. Lig ve amatör liglerdeki tüm karşılaşmalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Ayrıca isteyen kulüpler, siyah kol bantları ile sahaya çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." denildi.

2-5 Mart tarihleri arasında oynanan tüm profesyonel ve amatör liglerde olduğu gibi karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunun gerçekleştirilirken ardından İstiklal Marşının söylenmemesi dikkat çekti.