Adliyede görev değişimi

Adliyede görev değişimi
Sarayönü adliyesinde 2020 yaz dönemi atamaları çerçevesinde cumhuriyet savcılarının tayini çıktı. Burak Deveci İstanbul Anadolu Adliyesi’ne atanırken yerine Uşak Sivaslı Adliyesi’nden Damla Arulat atandı. Ağrı Eleşkirt’e...

Sarayönü adliyesinde 2020 yaz dönemi atamaları çerçevesinde cumhuriyet savcılarının tayini çıktı. Burak Deveci İstanbul Anadolu Adliyesi’ne atanırken yerine Uşak Sivaslı Adliyesi’nden Damla Arulat atandı. Ağrı Eleşkirt’e atanan Yasin Emin Konar’ın yerine ise Gebze Adliyesi’nden Mustafa Şanlı atandı.

Sarayönü adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcıları Burak Deveci ve Yasin Emin Konar’ın tayini çıktı.

İki yıldır Sarayönü Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Burak Deveci, İzmir’in Ödemiş ilçesinden Sarayönü’ne atanmıştı. Yas dönemi atamasıyla İstanbul Anadolu Adliyesi’ne tayin edilen Burak Deveci’nin yerine ise Uşak Sivaslı Cumhuriyet Savcısı Damla Arulat atandı. Önümüzdeki günlerde görev değişimin gerçekleşmesi bekleniyor.

Cumhuriyet Savcısı Burak Deveci, ilçeden ayrılmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “ilçeye geldiğimde söylediğim gibi Sarayönü şirin ve güzel bir ilçeydi. Sarayönü’nde geçirmiş olduğun iki yıllık görev süresi içerisinde değerli insanlarla tanışma fırsatımız oldu. Yine bu süre zarfında gerek adliyemizdeki çalışma arkadaşlarımızla, gerek emniyet ve jandarma teşkilatlarımızla, gerekse tüm resmi kurumlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Elimizden geldiğinde adaleti tahsis etmeye ve güzel işler yapmaya gayret ettik. Ben burada geçirdiğim iki yıllık süre zarfında güzel anılar biriktirerek ayrılıyorum. Buradaki çalışma arkadaşlarımda daha sonra da görüşmeye devam edeceğim. İstanbul’a yolu düşen herkesi beklerim. Yeni başlayacak savcı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesine atanan Yasin Emin Konar ise yine Sarayönü’nün kendisi için ayrı bir yeri olduğunu söyledi. İlk görev yeri olduğu için Sarayönü’nün kendisi için unutulmaz bir yer olduğunu kaydeden Konar, yaptığı açıklamada, “Burada üç yıl boyunca çok değerli mesai arkadaşlarıyla çalışma fırsatımız oldu. Sarayönü güzel ve sakin bir ilçeydi. Sarayönü dosya sayısı olarak çok yoğun bir ilçe değil. Ne yok diyebileceğimiz, ne de bunaltıcı diyebileceğimiz bir iş yoğunluğu vardı. İlk çalışma yeri olarak benim için çok güzeldi. Sarayönü’nün insanı mülayim ve devletine saygılı. Genel olarak bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Üç yıllık görev süremde birlikte görev yaptığımız Emniyet ve Jandarma teşkilatları ile kurum amirlerimize teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Ağrı’ya atanan Konar’ın yerine Gebze Adliyesi’nden Mustafa Şanlı atandı.