Abdülkerim, “Nasip değilmiş”

Abdülkerim, “Nasip değilmiş”
Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Trabzonspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, “Şanssız golle berabere kaldık, ancak yapacak bir şey yok, nasip değilmiş” dedi.Konyaspor’un...

Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Trabzonspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, “Şanssız golle berabere kaldık, ancak yapacak bir şey yok, nasip değilmiş” dedi.

Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Trabzonspor karşısında galibiyeti kaçırdıklarını belirterek, “Şanssız golle berabere kaldık, ancak yapacak bir şey yok, nasip değilmiş” dedi. Yeşil-beyazlı oyuncu maç sonu açıklamasında şu sözlere yer verdi. “Öncelikle şunu söyleyeyim, çok iyi oynadık Trabzonspor karşısında. Rakibin 10 kişi kalmasını da iyi değerlendirerek çok iyi bir futbol sergiledik. Ama rakibimiz karşısında şanssızlık yaşadık. Geçtiğimiz sezonda da Trabzonspor’a karşı böyle şanssız maçlarımız olmuştu. Yapacak bir şey yok, nasip değilmiş. Namağlup unvanımızı koruyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu kaybı telafi edeceğiz. Kasımpaşa maçından galip gelerek, Trabzon maçında kaçan 2 puanı telafi etmek istiyoruz. Taraftarımız bizim için itici bir kuvvet. İnşallah bundan sonraki maçlarda tribünleri daha fazla doldurmalarını bekliyoruz. Taraftarımızın vereceği destekle de galibiyet sayılarına devam etmek istiyoruz”.