"6 asrın zaferine mektuplar" kampanyası

"6 asrın zaferine mektuplar" kampanyası
Sarayönü PTT Müdürü Yunus Kaya, '6 Asrın Zaferine Mektup' kampanyasının başlatıldığını söyledi.Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Türk milletinin büyük bir azim, inanç, cesaret ve fedakarlık ortaya...

Sarayönü PTT Müdürü Yunus Kaya, '6 Asrın Zaferine Mektup' kampanyasının başlatıldığını söyledi.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Türk milletinin büyük bir azim, inanç, cesaret ve fedakarlık ortaya koyarak yedi düvele karşı kazandığı Çanakkale Zaferi nin 102 nci yıldönümünü “6 Asrın Zaferine Mektuplar” konulu kampanya ile kutluyor. 1915 Çanakkale Köprüsü nün temel atma töreninin yapıldığı 18 Mart ta başlayan ve 23 Ekim de sona erecek kampanya çerçevesinde yazılacak mektuplar, dev köprü projesinin bitirilme tarihinde alıcılarına ulaştırılacak.

Kampanya hakkında bilgi veren Sarayönü PTT Müdürü Yunus Kaya, "6 Asrın Zaferine Mektuplar, konulu geleceğe mektup kampanyası, ülkemizde gerçekleştirilecek büyük projelere destek verilmesi, toplumsal birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi ve mektup yazma bilincinin artırılması amaçlarını taşıyor. PTT A.Ş. tarafından kampanyaya özel hazırlanan “pul baskılı taahhütlü zarf” 18 Mart-23 Ekim 2017 tarihleri arasında PTT merkezlerinde 5,10 TL ücretle satışa sunulacak ve gönderilerin kabulü yapılacak. Gönderici veya alıcı adreslerinden birinin yurt dışı olması durumunda kabulde 5,60 TL ilave ücret alınacak. Kampanya kapsamındaki mektuplar, 1915 Çanakkale Köprüsü nün bitirilme tarihine kadar PTT A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından güvenli bir ortamda muhafaza altına alınacak ve süresinde alıcılarına teslim edilecek." dedi.