483 imza toplandı

483 imza toplandı
Sarayönü'nde İyi Parti ve Saadet Partisi destekçileri, 100 bin'er imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmayı hedefleyen Genel Başkanlar Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu için İlçe Seçim Kurulu'na giderek dilekçe verdi.Cumhurbaşkanlığı...

Sarayönü'nde İyi Parti ve Saadet Partisi destekçileri, 100 bin'er imza ile Cumhurbaşkanı adayı olmayı hedefleyen Genel Başkanlar Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu için İlçe Seçim Kurulu'na giderek dilekçe verdi.

Cumhurbaşkanlığı adaylarına seçim kurullarında imza verme süreci geçtiğimiz Çarşamba günü sona erdi. Saadet Partisi ve İyi Parti İlçe Teşkilat üyeleri ile çok sayıda seçmen, İlçe Seçim Kurulu'na giderek imzalarını verdi.

İmza toplama süresi içerisinde Sarayönü İlçe Seçim Kurulu'nda toplamda 483 imza toplandı. Sarayönü'ndeki Saadet Partililer 418 imza atarken, İyi Partili destekçileri 62 imza attı. 3 vatanda ise benim Cumhurbaşkanı adayım Doğu Perinçek dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Tokgöz yaptığı açıklamada, "ülke genelinde 165 bin imza toplayarak Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığını garantiledik. Bizim ilçemizde ise toplam 418 imza toplandı. İlçe Seçim Kurulu'na giderek imzasını veren tüm destekçilerimize teşekkür ederiz." dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Karlı ise "Genel Başkanımız Meral Akşener, aldığı 250 bin imza ile halkın Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Bu imza miktarı partimiz üzerinde oynanan tüm oyunları bozmuştur. Ülkemizde yaratılan korku iklimi ve baskılar yüzünden birçok destekçimiz imza vermeye gidemese de 62 adet imza topladık. Birçok destekçimiz görüşlerini açıklamakta tedirginlik yaşıyor ama sandıkta sonuç çok farklı olacak." şeklinde konuştu.