3.TOKİ dolmuş güzergahına eklendi

3.TOKİ dolmuş güzergahına eklendi
Sarayönü’nde vatandaşların talebi doğrultusunda 3. Etap TOKİ konutları Sarayönü-Konya seferi yapan dolmuşların güzergahına eklendi.Özellikle Konya’da çalışan ve gidiş yapan vatandaşlarla, engelli ve ihtiyarların yakınları...

Sarayönü’nde vatandaşların talebi doğrultusunda 3. Etap TOKİ konutları Sarayönü-Konya seferi yapan dolmuşların güzergahına eklendi.

Özellikle Konya’da çalışan ve gidiş yapan vatandaşlarla, engelli ve ihtiyarların yakınları tarafından uzun süredir 3. Etap TOKİ konutlarının dolmuş güzergahına eklenmesi isteniyordu. Bu talep doğrultusunda Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezine iletildi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul neticesinde Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi tarafından 3. Etap TOKİ konutlarının güzergaha eklenmesine karar verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi tarafından şu karar verildi:

“Sarayönü TOKİ bölgesine yolcu erişimlerinin kolaylaştırılması amacıyla güzergahında kule caddesi bulunan il içi yolcu taşıma yetki belgeli araçların güzergahının,Kule caddesini takiben Altay caddesi, Belh caddesi, Ahi Evran caddesi, Kule caddesini takiben mevcut güzergahı olacak şekilde yeniden düzenlenmiştir.”