1922 Konyaspor'da kamp verimli geçti

1922 Konyaspor'da kamp verimli geçti
Karatay Termal 1922 Konyaspor Afyonkarahisar kampındaki son çalışmasını yaparak karayolu ile Konya’ya döndü. Yavru kartal 3 günlük iznin ardından 9 Ağustos Pazartesi çalışmalarına Konya'da devam edecek.23 Temmuz’da ikinci...

Karatay Termal 1922 Konyaspor Afyonkarahisar kampındaki son çalışmasını yaparak karayolu ile Konya’ya döndü. Yavru kartal 3 günlük iznin ardından 9 Ağustos Pazartesi çalışmalarına Konya'da devam edecek.

23 Temmuz’da ikinci etap hazırlıklarına Afyonkarahisar'da başlayan temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, dün sabah saatlerinde son çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hakan Ünal ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman takımın yaptığı koşu ve kuvvet antrenmanı ile tamamlandı. İdman sonrası kara yolu ile Konya'ya dönen takım 3 günlük izin yapacak.

İznin ardından 9 Ağustos Pazartesi çalışmalarına Konya'da devam edecek olan yavru kartalda hazırlık maçları da planlanarak çalışmalar devam edecek. Kamp süresince Afyon’da genel olarak kuvvet, denge ve kondisyon ağırlıklı idmanlar yapan 1922 Konyaspor, bura da üç hazırlık maçı oynadı. Yeşil-Beyazlılar Serik Belediyespor’a mağlup olurken, Ankaraspor ve Menemenspor takımlarını mağlup etmiş moral kazanmıştı. Hazırlık maçlarının eksiklerini görmek için iyi bir fırsat olduğunu ve bunu da tesbit ettiklerini ifade eden Karatay Termal 1922 Konyaspor Futbol Şube sorumlusu Mesut Erçetin, kampın genel itibarla iyi geçtiğini söyledi. Morallerinin yerinde olduğunun altını çizen Erçetin, kampı değerlendirerek, “14 günlük Afyon kampımız oldukça verimli geçti. Yapılan antrenmanların yanısıra oynanan 3 hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme imkânımız oldu. Kamp süresince oyuncularımız arasındaki kaynaşma ve birliktelik bize ilerisi için umut verdi. Maçların başlamasına 1 ay kadar süre var.

Henüz tam olarak hazır değiliz, fakat maçlara kadar hazır hale gelmeyi planlıyoruz. Özellikle genç oyuncularımızın hırsı ve isteği bizleri ayrıca mutlu etti. Yeni sezonda bize yakışan futbolumuzla bize güvenenlere ve taraftarlarımıza iyi bir takım ve zevkli futbol izletmek istiyoruz. Teknik Direktörümüz Hakan Ünal ve yardımcı antrenörlerimizle birlikte iyi işler yapılıyor ve yapılmaya da devam ediyor” dedi ve Konya’da 3 günlük iznin ardından tekrar başlayacakları idmanlarda gayret ve hırslarının devam edeceğini söyledi.

Xxx